Web Camera και SmartPhone Λύση από την TONERHELLAS

Posted by Simos [ mailto:simos@tonerhellas.com ]
Date: Tuesday, April 7, 2020 09:02 pm
Category: No Category

Τις τελευταίες ημέρες λόγω της κατάστασης που όλοι βιώνουμε με τον περιορισμό στα σπίτια μας , έχει αυξηθεί η ανάγκη για εργασία και εκπαίδευση μέσω internet  ( τηλεργασία  , τηλεδιασκέψεις κ.α ) .

 

Απαραίτητο εργαλείο για την υλοποίηση των παραπάνω εργασιών είναι η web camera  . Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση στην αγορά και να παρουσιάζονται μεγάλες ελλείψεις έως και καθόλου διαθεσιμότητα . 

 

Η TONERHELLAS σας προτείνει μια πολύ αξιόπιστη λύση για να μπορέσετε να αντικαταστήσετε τη web camera με τον smartphone σας  .  

 

Με το δωρεάν εργαλείο  iVCam μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το smartphone σε webcamera για κάθε υπολογιστή με λειτουργικό windows . Η σύνδεση μπορεί να γίνει με usb η ασύρματα με wifi  .  


 

Κατεβάστε το εργαλείο από εδώ  https://www.e2esoft.com/ivcam/ για τον υπολογιστή σας και την εφαρμογή iVCam Webcam από το Play Store για addroid και App Store για apple κινητά αντίστοιχα .  

Αφού κάνετε την εγκατάσταση σε υπολογιστή και κινητό τρέξτε την εφαρμογή και το πρόγραμμα και η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί .  

 

Απλές συμβουλές από την  TONERHELLAS για να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη με το λιγότερο δυνατό κόστος ..  

Source URL: